Lemsterpark
Ruimte voor uw ambitie

Optieregeling bedrijfskavel Lemsterpark

Indien u een kavel overweegt in Lemsterpark, kunt u vrijblijvend koopoptie nemen voor de duur van maximaal twee maanden. Deze optie is kosteloos. De optie wordt van kracht nadat deze per email aan u is bevestigd. De optieperiode duurt in principe 2 maanden of langer of korter net wat we afspreken. In die twee maanden heeft de optant de mogelijkheid om te werken aan een ontwerp, de financiering, overleg met ons en of de gemeente en wellicht een prijsopgaaf door bouwers. 

 

De optie kan in overleg verlengd worden indien blijkt dat meer tijd nodig is om tot een koopbeslissing te komen. De optie wordt alleen verlengd als er aantoonbaar voldoende voortgang is geboekt én wanneer er geen tweede gegadigde voor de kavel geregistreerd staat.


Voor verlenging kan een optievergoeding gevraagd worden tot een bedrag van €1.000,- per maand. Dit zal alleen gevraagd worden wanneer er meerdere gegadigden in de wachtrij staan. De optievergoeding wordt verrekend met de koopsom van de kavel. Goed onderling overleg is wat wij belangrijk vinden.

 

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor advies en overleg. Met name de analyse van vestigingseisen kan belangrijk zijn om teleurstellingen te voorkomen.

 

U kunt via de website een optie aanvragen door op de kavelkaart de orangje of groene marker aan te klikken en via de pop-up de optie aan te vragen. Staat er geen marker bij de kavel van uw voorkeur dan is de kavel reeds verkocht.

 

Optie aanvragen Lemsterpark

*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.